Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fabrik

I varje avstånd

Skapas rum


Och i varje

Paus




Där

Plats för tomhet

Eller längtan trängs


Återvinner vi

Förbrukad energi

Smutsig

Från industrier

Byggda

Av

Ångest


Och heder



Där ändrar vi form



Och

Står med tid


Väntar


Tills just tiden


Själva

Existensen


Vänder sig om

Och skingrar

Klungor











Fri vers av Obolo
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-28 21:38



Bookmark and Share


  sellout
drömmande. gillar!
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Obolo