Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För frihet

På andra sidan


I annans syre



Där det rättvisa

Är

Ett andetag

Bort


Och

Från


Ljudet av

Hungriga barn

Som bär era

Blodiga kors

Likt

Bojor vid

Fot


Hörs



Ett eko

Av hat

Sprunget av sanning

Och

Historia



Och där allt som

Betyder

Frihet

Är inramat


Målas tavlor

I

Färger av

Längtan



Där

Förenas vi

I

Tystnad


Med vita knogar









Fri vers av Obolo
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-05 00:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En läsvärd och typografiskt luftig text - så man hinner andas mellan raderna.
2010-07-10

  Cugel
Hej Obolo

skulle du vilja gå närmare in på det i dina dikter ständigt återkommande temat
syre/andning, jag är faktiskt nyfiken.
2010-07-05

  Mats Henricson
Den här är, faktiskt, mycket tänkvärd och, samtidigt, stilfull och finstämd.......
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Obolo