Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligg i min famn älskling

varm
sötma som
rinner längs mina
pulserande lår, vi älskar
besinningslöst




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 897 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-17 14:40



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Detta känns som en mycket stark dikt dedicerad till den sinnliga (och besinningslösa? :-) - kärleken.
En favorit som jag bokmärker!

Nisse
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv