Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst om dina andetag


Jag ser att du har dragit ner dina gardiner
du ligger där
så tyst och stilla
och jag önskar att du kunde se
den vita snön som långsamt dalar ner
och landar sådär vackert på trädgrenarna

Jag hör att det är tyst om dina andetag
och av hela mitt hjärta önskar jag
att du ska gripa tag i min utsträckta hand
och förstå
att jag riskerar att dö
för dig
ty jag tänker inte låta det ske,
att de röda rosenbladen
får regna fritt över din gravsten




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-11-19 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom