Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vandra in i skuggornas dal med dig


I den mörka ensamma natten
faller regndropparna
från mina ögons överfyllda vattenkanaler
och jag fyller mina händer
med änglarnas blod

Jag väntar på ögonblicket
då du kommer till mig
och jag får vandra in i skuggornas dal
och vara tillsammans med dig
förevigt




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-19 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom