Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyttfågel

Jag är getingen

som knackar mot rutan

Igen

och igen

Jag vill så gärna att du ska fortsätta
Så det är bäst att du slutar
Innan jag sprängs
I bitar
När du rör vid min rygg
Fast bara på ett
Vännersätt
När du rör vid mina ögon
helt rör mig rör runt i mig

jag är flyttfågeln

men alltid i samma bur

Jag kommer långt

Virvlar

Men du

Jag klarar inte, längtar

ens viska

Ditt namn

Jag vill inte

Bli fri




Fri vers av kalabalik
Läst 175 gånger
Publicerad 2010-08-02 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalabalik