Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som när jag log

Som när jag log

när du pratade om henne

och dödade mig

Som när jag trycker på repeat

och dödar mig

om och

om igen




Fri vers av kalabalik
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-02 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalabalik