Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest!!

Det sticker nålar och kryper,
innanför huden, och utanför.

Det smyger längs rummets väggar,
fortplantar sig.

Jag sticker nålar och kryper,
runt på golvet.

Snart måste ventilen öppnas.
Utifrån!




Fri vers av Ored
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-11-20 18:01



Bookmark and Share


  Anna Grå
Jag tycker att slutet är bra. Ett enkelt sätt att, som jag tolkar det, säga att man inte klarar det ensam. En applåd för sådana formuleringar
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ored