Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickor på film


Flickor är vackra på film.

Allt är tillrättalagt.

Ingenting överraskar.

Allt följer manus.


Tänk om det vore på riktigt.
Jag menar om det verkligen var så.
Om manuskriptet kunde följas.

Livet skulle vara enkelt bredvid filmens vackra flickor.




Fri vers av Ored
Läst 630 gånger
Publicerad 2006-03-22 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enkelt ja. Men tråkigt! Är det inte spontaniteten som gör en människa intressant? Och är inte alla vackra, om man bara tittar efter? ;)
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ored