Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

indigo


Mats flyr från skolan!
Den teoretiska strukturen är inte anpassningsbar.

Han flyr till betongen,
och sina regnbågsliknande skapelser.

...det rosa molnet rymmer alla slags tankar...

Kreativiteten finns i regnbågen
och Mats tankar är annorlunda.

En sund reaktion mot strukturen!




Övriga genrer av Ored
Läst 555 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-24 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ored