Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ford

 

fagert frästa figurer
frommande frumelurer
fikande fummelfagotter
förmedlar famlande fnatt

finfint förkovrar finurlen
fingerfen fasterfruen
flimmer för finfeta fogar
fasligt förbittrande fix
 

formande forntid för feghet
flumfiskar farandes fort 
finner ful framtid för faan
fladder, fy fulingen  




Fri vers av Ki
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-11-20 21:13



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Du har verkligen ett härligt språk!! Gillar färgiden också..hmm..blått...
2005-11-22

  Ki
fff
2005-11-21

    Porslinsdockan
Åhh så fint du gjort med de olika blå färgerna och va häftigt du fått till det :)

Grattis faster ;)

I love you!
2005-11-21

  Ki
Ett litet förtydligande då...

bara f-ord!!! (bara ord)

frästa figurer= bokstäver
Som skall förmedla famlande fnatt (tankar som skenar...)

Fingerfen är jag... nybliven faster... som skriver förbittrande fix

söker med ord forma om framtiden
men den blir bara ful

Fy fulingen= fy faaaan!!!

Fast det är ju trots allt bara ord...
2005-11-21

  Magnus Mojo Olsson
Det är alltid kul med alliterationer och finurligt sammansatta ord. Fast här tappar jag diktens innehåll...
Vad handlar den om? Ford?, Frästa figurer?, Flumfiskar? Fulingen? Jag kan ana en liten koppling med Ford tillverkning och vissa användare men det kommer som sagt var inte hela vägen fram. Och framförallt, inte vad dikten har för syfte att beskriva. Kanske ska den inte berätta någonting men det känns som den har till avsikt att göra detta.
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki