Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen ner

Ingenting rör mig

Ingen ser mig


Där jag flyter


Så stilla

Nästan osynlig


Samlar jag

Tyngd


Att sjunka


Och med mina lungors sista luft


Ska jag vara

All min sanning


Och med min sista blick

Ska jag se

Min ring

På ytan sakta bli ett

Minne



Nog så


Nog nu



Jag var





Fri vers av Obolo
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-10 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra.
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Obolo