Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För kort är sommaren foto taget idag


Hösten och jag

Hösten och jag är

inte riktigt samstämda

koftan är för tunn



Borde krypa in

i min fodrade jacka

och sluta låtsas




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-03 17:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken goding jag hittade. Tycker om denna, särskilt föreställningen att det fortfarande är sommar och den tunna koftan. Bra!
2014-04-26

    ej medlem längre
Fin hösthaiku!

Känner igen mig själv i din text ...

/Ann
2010-10-19

  Monika A Mirsch VIP
hur fint och varmt du kände igen även mig!
2010-09-10

  Amorina
Mycket fint skrivet! Fin bild dessutom!
2010-09-08

  anits VIP
Mycket fint skrivet
och igenkännande
2010-09-04

  Anya VIP
Fin text om höstövergången och kanske om något mer.
2010-09-03

  Bibbi VIP
Otroligt bra.
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP