Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå sönder mig

Livet går åt fel håll
En vardag utan kontroll

Slå sönder mig, gör mig blind!
för jag vill inte längre bli påmind

Längtan
Väntan
Den domnande känslan

Jag kommer aldrig någonvart
det mesta är för ofta nattsvart

Tystnaden är bruten
den var nog aldrig gjuten
i sten - men bruten som splittrade ben

Slå sönder mig, gör mig blind!
livet går ändå i motvind

...och allt försvinner
utom minnet - du påminner

Jag har ibland lite hopp
Men något sätter alltid stopp

Det slår aldrig fel, och...
Det vänds alltid till en nackdel

Jag är trött, nedbruten och förfluten
för långt gången för psykoterapeuten

Slå sönder mig - Gör mig blind
En sista tår faller från min kind




Bunden vers (Rim) av 421A
Läst 789 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-20 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gör mig galen

jag har varit där,du är inte ensam
2011-01-16

  Gunnar Odhner
Eftervalsbaksmälla? Eller en mer existentiell upplevelse?
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

421A
421A