Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom, du och jag

Folk håller sällan vad dom lovar
...lovar ofta saker dom inte kan hålla

Folk menar inte alltid vad dom säger
...säger inte alltid vad dom menar

Folk säger ofta saker utan att tänka
...tänker istället för att prata

Folk säger inte alltid vad dom tycker
...men hoppas att någon tror på vad dom sagt

Dom, du och jag... folk




Fri vers (Fri form) av 421A
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-01 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

421A
421A