Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto 18 september 2010


Septemberkvällen

Septemberkvällens

kärleksört och vita ljung

kämpar mot mörkret



Jag tänder lyktan

ger ljus åt min veranda

välkomnar hösten




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-19 15:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
så fint med både bild och ord! En riktig höstvärmare!
2010-09-19

  anits VIP
Mycket vackert det lyser om dina rader
och vilken underbar bild
2010-09-19

  Christine Sabel
Så väldigt vackert och poetiskt
2010-09-19

  Monika A Mirsch VIP
den lyser ända hit - din dikt
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP