Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilska

Det klibbade mot huden

Friheten som rann ur mig



Och av all salt jag spillt

Är jag nu tyst


När mina ögon fylls av denna

Avsmak











Fri vers av Obolo
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-21 23:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du beskriver så bra känslorna innerst.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Obolo