Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chimär seger

Som en hjälte var jag rustad
men ej hyllad som en sådan
Denna seger som jag firat
var ej mer än en chimär.

När de sköna finner guld
finner jag ej mer än silver
En konstnärs sorg är vacker
min blir bara klagovers




Fri vers av Mrs Idle
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-02 22:20



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Härliga kontraster
Inledningsraden magnifik
med stort sving till avslutningsordet
i både strof och dikt
2010-11-13

    Bodil Sandberg
Du är fantastiskt skicklig!i en vers så mycket fångat!! - applåder!!
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Mrs Idle
Mrs Idle