Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Rättsysstemet

Jag föll ner på knä i rättvisans sal
och mötte Justitias blick
som en gång i tiden var ärlig
och såg skurkars elaka trick

Justitia slog sedan ner blicken
balansvågen var ur balans.
Nu var skurken och lagen
i trogen allians.

Vår lag blev ett blodtörstigt rovdjur
som ville ha oss på bordet
och lät förbrytaren tala
när rättvisan hade ordet.




Fri vers av Mrs Idle
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 12:23



Bookmark and Share


  erkki
Så kan det nog vara ibland. Bra sammanhållet!
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Mrs Idle
Mrs Idle