Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en känsla

Jag söker i min kropp,
efter känslan utav dig.

I mitt hjärta finns ett skrymsle,
där det förträngda sammlas.

Ett ögonblick finns kvar,
och det tar oproportionerligt mycket plats.

Då jag kan styra mina tankar,
finns inga minnen.

Då tankarna styr mig,
blöder mitt förträngda skrymsle.

Känslan utav dig söker i min kropp,
men där finns bara tomhet.




Fri vers av Ored
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-11-26 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ored