Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aspråkslöst och osammanhängande pladder av en osammanhängande själ en natt utan sammanhang.


Mötet

 

Så högst overkligt
Detta möte
Ingenstans
tafast, tydligt, synligt
Detta möte

Det enda som viskar om dess äkthet är orden
Fjäderlätta smekningar
i bommysig ansiktslös ickeexistens
Tryggt fördold bakom jagets garvade skal
Osynlig
för världen

(Snart förgätna
dessa tankar
Snart bleknade
dessa ord)


Så enormt, ohyggligt och ofantligt
Detta möte
Lätt omtumlande
ogint omoget
att omge sig sisådär såsäg?

Vadderade vandringar i fantasichok av lugn
Euforibok
Energitok
För allt ljuset
som vi lismande lapar

(Stundom balsam
stundom speed
för själen
detta möte)


Så infernaliskt idiotiskt
och inihelvetefördjävligt
av mig att ens tänka så
Hur kan jag insinuera
infiltrera
indoktrineras in i det?
Svika så samlivsförtrogna sigill
och svekfullt sedan stå där helt still
med ett svulstigt grin
på mina läppar

Så sjukt att det saknar sans!

Vi kan inte mötas

någon stans

!




Fri vers av Ki
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-11-29 00:15



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
staaaarkt...
2005-11-30

  Peter Stjerngrim VIP
Denna nattliga vilsenhet är sannerligen var och ens egen verklighet - du förmedlar din verklighet på ett synnerligen träffsäkert berörande sätt och vis ... och ändå känns det du förmedlar inte helt främmande utan har en smärtsamt klockren igenkänningsfaktor som jag tror många fler än jag kan känna sig berörd av ...
2005-11-30

  gabor nagy
smart, kraftigt, och går verkligen att NJUTAS
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki