Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamt i myllret


Jag är inte rädd för något

men jag känner mig så ensam

... så missförstådd ...

säkert du också, någongång

Önskar att jag kunde öppna fönstret i min lilla vindsvåning

Då skulle jag också

kunna spänna mitt bröst och

VRÅLA

ut över staden




Fri vers av Prästen utan religion
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-04 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prästen utan religion
Prästen utan religion