Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsvingar


En liten ängel,
lätt som en fjäder
dansar hon
på en knappnål

Viktlös
och osynlig
svävar hon fram
i luften
på moln
av mjukaste bomull

Snart lyfter hon
och flyger iväg
på sina papperstunna
fjärilsvingar
av glas

Hon flyger
upp mot skyn,
mot friheten

för att aldrig mer återvända




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-11-30 18:38



Bookmark and Share


  Christer VIP
vacker...tycker den var vacker. Speciellt
"dansar hon
på en knappnål"
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom