Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lid-ande

Fly-ande
far-ande
sök-ande
sol


Lomm-ande
lind-ande
and-ande
arv


Vandr-ande
var-ande
faml-ande
fall


Lek-ande
lev-ande

lag-ande
liv




Fri vers av Ki
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-12-02 01:02



Bookmark and Share


  gabor nagy
lag-ande liv...
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki