Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord, bara en massa ord men också en massa känslor.


osynliga gränsen.

mina fötter
har gått över den osynliga gränsen
marken jag står på är inte längre säker

min kropp
är är över på din sida gränsen
du kan fånga mig nu

allting yr
marken har sats i gungning
fånga mig nu, snälla
orkar inte kämpa längre




Fri vers av Karin I
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-12-02 08:26



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Känslorna vilar vackert i dina ord.
Du skriver så att det berör på djupet.
Vem är den tilltalade? Diktjaget vädjar till
den hon talar till. Jag tolkar det som ett
tilltal till en kraft större än hon själv, när
hon inte orkar längre! Känner igen mig
i många situationer och tycker att du
formulerar det så väl!!
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I