Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10 januari.


berusad ... ?!

kyss mig en gång till
snälla innan jag går
kyss mig, älskling

jag känner mig full
som en som inte kan få nog
det finns bara en sak som kan få mig lugn
det är du, din närhet

äntligen har jag förstått
kärlek är du




Fri vers av Karin I
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-01-10 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I