Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan

Det droppar utanför fönstret
snön smälter
Innan vintern ens börjat

Det svider i min själ
hjärtat dunkar
Alldeles för hårt, sorgset

Det rinner stora tårar
blir till salt
Försvinner & lämnar spår

Spår som fastnar
blir till ärr
Svärtar mitt inre


Kommer aldrig att försvinna..


Jävla satans idiotiska känsla!!




Fri vers av Dreyra
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-12-03 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreyra
Dreyra