Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just nu...


i Parentes

Ett mellanrum
som en luftbubbla på min livslinje av känslor
( En parentes i mitt liv)




Fri vers av Dreyra
Läst 488 gånger
Publicerad 2005-12-16 10:24



Bookmark and Share


    NoMi F
Kort och tydligt
En parentes, i livet
Bubblan som svävar
Kan se framför mig hur den finns där
Fint
2006-01-09

  Per Rydberg
Jag tycker mycket om din i Parentes!
Luftbubblan svävar, och kanske är
parentesen ett par händer omkring den
som ser till att den vilar ordentligt?
Tack för dina stillhetens ord!
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Dreyra
Dreyra