Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klippor och fåglar

Som om din frälsning
var en evighet bort

hänger du runt min hals
som den sista klippan i havet

Din osäkerhet
är som en liten fågel

du har blivit tillsagd
Du kan inte flyga


Men vem är någon
att berätta för dig


vem du är?


jag blir trött på att bära detta kors
så till slut släpper jag det


Tid kan få klippor att ge vika

men tid får även fåglar att flyga




Fri vers av Etnicitet
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-05 17:57



Bookmark and Share


  wayward - taiga
å så ungt och klockrent
mycket känn igen i den här!
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Etnicitet
Etnicitet