Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själforskning

Jag vill måla hela världen, men du som tänker
frågar bara vem som skrivit \"kuk\" på väggen
och resten av alla ansikten ser efter reapriser som stjärnforskning
jag ser bara själforsking själforskning själforskning

och det spelar ingen roll om det är fantasi eller nutid
jag har flytt båda med verkligheten i famnen som en flyttlåda
Meningen med livet finns inte för nån har bytt fråga
lämnar en stickande känsla som jag hade spytt nålar

Är min känsel svag för att ingen fattar mina penseldrag?
Måste jag dö för att om hundra år bekräftas kändisskap?
Allt för denna tavla jag vill sätta till världen
det här är ingen använd servett, det här är mitt hjärta din jävel




Övriga genrer av Etnicitet
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-09-26 17:43



Bookmark and Share


  Theresa
Nämen... va hysterisk den är på något vis... sann & äkta.
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Etnicitet
Etnicitet