Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kärleksförklaring


i tunna små steg

för varje ord din tunga sjöng
började min sjö gunga mer
under marken i tunga skor
följde du mig i valsen
med gråten i halsen
i tunna små steg
vill jag vara stark
inte feg




Fri vers av Mathias.F
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-14 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathias.F
Mathias.F