Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutet på något nytt

jag sitter naken i natten på parkbänken stolen
mitt plågade samvete är min enda vän för stunden
frågor utan svar sveper förbi mina blanka ögonvitor
bit för bit för att sedan försvinna i intet
det blir svart
mina tankar gror i mörkret där dom trivs bäst
när dom får växa upp mot väggar till tak
rota mina fötter mot marken golvet
en fast punkt i känslostormen
jag sluter mina ögon fulla av tårar
minns all poesi
som kom ur ditt hår
dina klyvna toppar
som föll mot asfalten
alla skratten som mynnade
ut i ett tomrum ensamheten
den där natten
jag är märkt av löften som aldrig blev uppfyllda
i en tid då vi två var en




Fri vers av Mathias.F
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-11 17:39



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Men guuud så texten griper tag!! Blir nästintill tårögd av denna berörande "berättelse"...rubriken gör ont...och själva innehållet smärtar sååå. Du är en "fena" på att uttrycka dig! Wow!:-)
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mathias.F
Mathias.F