Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina första tulpaner . . .


Lyckos mej !

Tulpaner till lyst

och en semla till kaffet

Lyckos mej idag !




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-22 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig vårlik haiku, blir glad!


/Ann
2011-01-30

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!
2011-01-24

  Ritva
Härlig innehåll. Åt semlan idag, tulpaner köps senare. Förr i världen säljes tulpaner från 1 april.;-)
2011-01-24

  Eaglemountains VIP
Mycket innehåll i denna vackra text, samt en underbar bild!
2011-01-24

  anits VIP
Underbara rader till en
härlig bild
2011-01-22

  Bibbi VIP
Wow!
2011-01-22

  Anya VIP
Härlig inre och yttre bild bjuder du på. Måste också köpa tulpaner....och mums med semla!
2011-01-22

  Christine Sabel
wow lyllos ;)
2011-01-22

  aol
härlig bild och text
2011-01-22

  thyra
Jaaaa, så hade jag det igår! Verkligen njutbart både ord och bild!
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP