Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undringar


JAG VILL SYNAS

DÄRFÖR SKRIVER JAG MED STORA BOKSTÄVER
ÅT HELVETE MED INNEHÅLLET
BARA JAG FÅR SYNAS
ÄR DET SÅ
ELLER HAR JAG BARA LITEN KUK?




Fri vers av Rocky
Läst 242 gånger
Publicerad 2011-02-01 22:41



Bookmark and Share


  Filosofen2
den kommentaren kan bara du stå för...
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Rocky