Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORA BOKSTÄVER

ÄR BRA OM MAN VILL BLI LÄST
SEN OM MAN ÄR FET OCH DÄST
ÄR SEKUNDÄRT
FÖR VAD han VET ÄR BÄST

STACKARS STACKARS NOLLPOET
ALLA FÖRSTÅR
VAD DU INTE VET




Fri vers av Rocky
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-24 12:13



Bookmark and Share


  SvartPoesi
"alla förstå vad du inte vet" Roligt skrivet
Gillar din ironi :P
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Rocky