Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schysst?


Min tunga smeker din kropp

Med heta kyssar tätt intill byter vi tungor och saliv med varann.
Smeker dig, andas, flämtar, nafsar dig i örat. Kittlar dig med tungan. För ner tungan över din hals, ditt bröstben, cirklar runt dina vårtgårdar, smakar, suttar.
Extas.
Du klöser mig. Saxar dina ben runt min rygg.
Jag når navlen med tungan. Retar din hud. nedanför naveln.
Ditt sköte lyfts som en port som öppnar mig
och du för mitt huvud mot öppningen.
Smeker dig med handen över venusberget. Slickar och nafsar skiftande.
Dina andetag hörs mer och mer.
Begraver mitt ansikte i ditt sköte.
TA MIG skriker du.
Men jag ger mig inte.
Fortsätter med mina retsamma slickningar och smekningar
tills du rister av orgasm och du klser och kramar nästan sönder mig
men nu är förspelet över.
Nu ska vi älska.




Fri vers av Rocky
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-01 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rocky