Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett virrvarr av rädsla för att glömma bort ögonblick och att vilja gömma sig i sitt huvud.


Om alltings flyktighet (eller något liknande)

Var tar alla ord man tappar bort vägen?

Tanken slår mig en söndagseftermiddag, ger mig
fler blåmärken i hjärnan.
Jag håller krampaktigt i min penna, försöker hindra bokstäverna från att rymma över pappret. Fyller ett helt kollegieblock med rädsla:

Låt mig aldrig glömma


Jag har varit ensam i 21 964 ögonblick eller mer.
Vad är tid, vad är längtan, hur mäter man ett andetag?
Det är bara begrepp över allting som försvinner.

Vad är verkligheten, vad är existensen, vilken är den rätta dimensionen?
Allt som är utanför min egen kontur skrämmer mig.


Jag rycker till,
blir väckt ur min realitet.

Hur somnar man om igen?




Fri vers av livsillusioner
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-23 21:09



Bookmark and Share


  julia.s
älskade
"Jag har varit ensam i 21 964 ögonblick eller mer.
Vad är tid, vad är längtan, hur mäter man ett andetag?"

så duktig du är.
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

livsillusioner
livsillusioner