Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade detta på en papperslapp och fick inte plats med mer än såhär men jag borde ha fyllt ut med en massa. minns dock inte ens vad jag menade längre så jag låter det vara


bomber

Barnen kryper fram ur sina hålor,
vet inte om att de är vapen

Marscherar som små soldater,
mot världens största krig




Fri vers av livsillusioner
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsillusioner
livsillusioner