Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igår kväll vid 7-tiden


Vårens fullmåne

Vårens fullmåne

en lykta i ett kalt träd

som snart ska knoppas




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-20 10:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart.
2011-03-30

  stenhur
Månen och trädet många tusen mil från varandra men ändå sammanbundna. Vacker bild av hur allting hänger ihop!
2011-03-29

  LassO
vackert, vacker bild, men man sover tyvärr alltid dåligt då
2011-03-27

    ej medlem längre
En haiku med stämning och hopp!



@nn
2011-03-23

  anits VIP
Ljuvliga rader
2011-03-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbar. =)
2011-03-20

    Bo Bjelvehammar
stämningsgod
2011-03-20

  Monika A Mirsch VIP
månen - en lykta bland lyktor i vårens träd - stämningsfull haiku med längtan till ljuset
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP