Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmen är du min

Tänk om
vi kunde dansa
Tätt
På ett ställe
bara vi visste

Tänk om vi vore passionerade
Och lämnade världen
som en parantes
efter oss

Tänk om du vore
lika hypnotiserad
Som mig,
att du sjönk lika djupt in
i mina ögon

som jag i dina.
Tänk om jag fick rädda dig!
Lämna betydande fotspår
I dina minneskvarter.

Åh,
Verkligheten
är så grym.

Men älskling,
i drömmen är du min.




Fri vers av Cocktail
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-20 17:16



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
åh, så himla fint
2011-03-20

  filosofian
Aa i drömmen är han min... Jättefint beskrivet.
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail