Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagspoesi


Fiktion

Det smäller till
ljudet av en dörren i trapphuset
når min trumhinna

Hjärtat klappar till
jag undrar om du tittar in i mitt
nyckelhål när du passerar

En vägg emellan oss
en barriär av outsagda tankar
Vi lever som främlingar bredvid varandra

Men
vet
du
en
sak

Jag tänker inte jaga dig
eller någon annan

Och vill du mig nånting
Finns jag två fotsteg
och ett dörrpling
ifrån dig




Fri vers av Cocktail
Läst 609 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail