Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket mer än en siffra

"Ålder är bara en siffra"






Det stämmer inte...

Åldrande är förruttnelse...

...Åldrandet är sanden i timglaset...

...Det som smyger sig på dig under täcket,
det som antastar dig i sängen...

...Det som rynkar din hy under ögonen...

...Den ständiga kampen mellan kropp och sinne

Åldern är en förklädd gubbe inuti dig på tusen år
som utger sig för sjutton år



Åldern är så mycket mer än bara en siffra




Fri vers av Cocktail
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail