Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt glaskulor


Likt glaskulor
omsvepta
i blått silkespapper
håller jag drömmarna
kvar
i mina blickar

och under himlens tystnad
faller regndropparna
likadant
nu som då




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-12-19 15:57



Bookmark and Share


  stannar kvar
Fint skrivet om minnen =)
(skulle nog ha valt "ögon" istället för "blickar" men det är bara en tanke...)
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom