Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man i Skog

En morgonpigg man i Skog
visslade när han tog
sexton lianer,
ett ton bananer
och bunta' ihop till en plog




Bunden vers (Limerick) av Mandsi
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 20:22



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
uppfinningsrikt! :)
2011-04-08

  Lennart Bång
Hahaha underbart!
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mandsi
Mandsi