Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till...någon -honom


Kryp intill

Kom kryp närmre, kryp intill
Kryp mig in på livet
känn hur tryggheten förirrar sig en stund

Kom lägg armarna om min hals
Bestäm dig att dö för mig,
drunkna sedan i mina tårfyllda ögon

Kom känn blodsmaken, från mina läppar, ge dig livet åter
och le mot mig med ditt magiska leende
som tänder livsglöden
i mina fingertoppar




Fri vers av Mandsi
Läst 562 gånger
Publicerad 2007-08-22 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandsi
Mandsi