Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömmer


Nu, När, Om, Då, Sen
Är läskiga när de omfamnar varandra
Som om de kunde finnas samtidigt

Man glömmer att
Om, så inte

Man blir rädd när man kommer på
Sen drömmer man
Om att glömma




Fri vers av Don
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-18 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Don