Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödroppar och Lögnhalsar

Bland snödroppar och lögnhalsar
Gräver jag en grop för dig
Du kommer att finnas länge
Långt längre än mina lögner

Vi kommer att förstå varandra bättre
Du lättare att få tag på
Jag mindre undflyende
Låtsas inte längre att du har det bra

Kanske ger jag dig ett nytt namn nu
Ett som speglar vem du vill vara
Och inte prickarna på din rygg

Du kommer inte att springa iväg
Alltid finnas där när jag ropar
Bland snödroppar och lögnhalsar




Fri vers av Don
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-20 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Don