Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma

En mur av vänner och råd tornar upp sig emellan oss.
Uppenbarligen är vår kärlek fel.
En mur som inte går att rasera utan att bli lämnade ensamma
och det är inte som i böcker,
vi klarar oss inte själva.

Filmer och vackra texter ljuger så ofta.
Det hade jag aldrig trott som liten,
att mina älskade böcker
skulle fara med osanning.

Jag saknar dina nariga läppar.
De alltid nariga läpparna.

Jag saknar ditt guldhår
och jag saknar din själs godhet.

Du är inte allt för mig.
Ingen kan någonsin vara allt för någon
om de inte är lämnade ensamma,
och då önskar de alltid
att de hade någon mer.

Jag vill inte lämnas ensam med dig.
Trots att kärleken dunkar genom hjärtat
så vill jag inte lämnas ensam med dig.




Fri vers av Skogstroll
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-18 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogstroll