Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obetydliga oljud

Luften är inte annorlunda
när kyrkans klocka
slår sin dom
att en ny dag
har kommit till mig.

Staden har samma dis
som alltid och träden,
deras viskande
dröjer sig kvar.

Obetydliga oljud
när klockor dånar
i morgonens
skuggor.




Fri vers av Skogstroll
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-02 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogstroll