Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På lätta fötter

Jag dansar för dig
svänger höfterna
och spänner mina muskler
(som inte existerar).

"Du är vacker"
flyger det ur din mun
men jag håller inte med.

Jag fortsätter dansa
som en marionett
i dina trådar.

Mina kläder faller
ett plagg i taget
medan du sitter kvar
och tittar på.

Byxorna lämnar mina ben
och jag står
nästan naken
framför dig.

Du reser dig upp
och dina ögon
ser inte mig.

Dina tankar
någon annanstans
när du drar mig
tätt intill dig.

Jag vet om att din kärlek
endast är
en fragil illusion
och jag bryr mig
utan att kunna
visa det.

När du smeker
din hand
längs musklerna
(som inte finns)
är det en värre tortyr
än tusen nålar
som borrar igenom
mina lungor.

Jag försöker
att hålla mig
lugn.

Jag försöker att inte
slänga iväg dig
men ovilligt
skickar jag dig bort
från mig
likt en raket.

Jag försöker skrika
att jag älskar dig,
jag försöker att inte
få dig att hata
mig,
men det går inte.

Ingenting går
som jag vill
och jag har ingen
kontroll
över mig själv.

Jag dansar för dig,
nu när du gått,
dansar jag
för att du inte finns
här.




Fri vers av Skogstroll
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-15 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogstroll